HOGYAN DOLGOZUNK

Kapcsolatfelvétel

Tájékozódás a pontos igényekről, időkeretről; ennek megfelelően személyes ajánlat adás.

Tervezés

A tervek általában két verzióban készülnek, melyeket “drótváz”-állapotban megosztunk Önnel. A választás után a tervek pontosítása történik, majd a végleges tervet szintén megosztjuk.

A munka elkészítése

A pontosan dokumentált tervek alapján elkészül a munka. Fontos az időkeret, melyet szeretünk tartani.

Átadás

Ha honlapot készítünk, átadás előtt a természetesen teszteljük, a működést dokumentáljuk.

Karbantartás

A honlapok működésével kapcsolatban hat hónapon keresztül rendelkezésre állunk. Ha ennél hosszabb rendelkezésre állást szeretne, egyeztessünk!

Miért minket válasszon?

ÖTLET + KONCEPCIÓ

Megkérdezzük, mit szeretne. Mi a cél, mik a kedvenc színei, milyen tartalomra gondolt. Önnel egyeztetve kialakítjuk a saját imázsát, ami a honlapon és minden megjelenésben  tükröződni tud. A honlap olyan lesz, amit Ön is és a megbízói is szeretni fog.

GYORSASÁG

Szeretünk időt szánni a tervezésre, és javasoljuk, hogy ezt Ön se kapkodja el. Ha a terv megvan, néhány napon belül elkészülhet a honlap, az arculatterv, a kiadvány. Az idő nekünk is, Önnek is pénz, ezt jól tudjuk.

TÁMOGATÁS

A honlapokra 12 hónap garanciát vállalunk. Később is bármikor kereshet, ha valamin változtatna, újabb ötlete van, vagy valamit cserélni kellene. Biztosan tudja, hogy a honlapokat működtető “motorokat” fejleszteni szokták – ha bármi változik, a honlapot újraigazítjuk.

Kérdése lenne? Hívjon a +36 30 542 7641-es telefonszámon!

Abulaf logo

Abulaf Bt.

Adószám: 20385031-1-43
Cégjegyzékszám: 01 06 726333

Tervezünk

Kapcsolat

Adatvédelem

Abulaf Bt.

Adószám: 20385031-1-43
Cégjegyzékszám: 01 06 726333

Kapcsolat

Adatvédelem

BLOG

Blogot akkor érdemes indítani, ha valamilyen témában – akár egy újságban – időközönként szeretne cikkeket közzétenni.

Az üzleti weboldalakhoz is kapcsolódhat blog, ahol a tevékenységével vagy termékeivel, szolgáltatásával kapcsolatos releváns cikkeket jelentet meg. Ez sokban segítheti, hogy könnyebben megtalálják Önt a weben.